Naleśniki z mąki kukurydzianej z polewą Chili

Naleśniki z mąki kukurydzianej z polewą Chili
Przepis naleśniki z mąki kukurydzianej z polewą Chili jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 262 kalorie, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mąkę kukurydzianą, jajko, kukurydzę z jądra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Johnnycakes (naleśniki z mąki kukurydzianej) z syropem Chili, Kruszonka Jagodowa Z Polewą Kukurydziano-Migdałową, oraz Meksykańskie ciasto pasterskie z polewą z maślanki kukurydzianej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray nonstick patelni lub patelni z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Patelnia ciepła na średnim ogniu lub patelni do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Beat pieczenia mix, mąka kukurydziana, mleko i jajko w średniej misce z trzepaczką drutu, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wlać ciasto przez 1/4 cupfuls na gorącej patelni. Gotować do nadmuchania i osuszyć na brzegach. Obróć; gotuj do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Podczas gotowania naleśników wymieszaj fasolę, salsę i kukurydzę w 2-ćwiartkowym rondlu. Gotować na średnim ogniu około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Podawać naleśniki z dodatkiem mieszanki fasoli. Top z kwaśną śmietaną i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn