Naleśniki Z Kwaśną Śmietaną Bananową
Naleśniki z kwaśną śmietaną bananową mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Z Kwaśną Śmietaną Bananową, Naleśniki bananowe z kwaśną śmietaną i syrop z maślanki Magelby ' ego, oraz Naleśniki Z Kwaśną Śmietaną - Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól przesiać. W osobnej misce ubij śmietanę, mleko, jajka, waniliową i skórkę z cytryny.
Dodaj mokre składniki do suchych, mieszając tylko do momentu połączenia.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu, aż bąbelki. Kadzi ciasto naleśnikowe do patelni, aby 3 lub 4 naleśniki. Rozprowadzić zaokrągloną łyżkę bananów na każdym naleśniku. Gotować przez 2 do 3 minut, aż pojawią się bąbelki na górze, a spód jest ładnie rumiany. Odwróć naleśniki, a następnie gotować przez kolejną minutę, aż rumiane. Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem, dodaj więcej masła do patelni i kontynuuj gotowanie naleśników, aż całe ciasto zostanie użyte.
Podawać z pokrojonymi bananami, masłem i syropem klonowym.