Naleśniki Z Jabłkami
Naleśniki z jabłkami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 13 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oryginalnej mieszanki, prawdziwy syrop klonowy, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Naleśniki Z Jabłkami, Chrupiące Naleśniki Z Żurawiną Jabłkową, oraz Chrupiąca Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj brązowy cukier, mąkę, owies, cynamon i gałkę muszkatołową.
Pokrój w maśle za pomocą blendera lub widelca do ciasta, aż mieszanina będzie krucha. Odstawić.
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki naleśników, aż dobrze wymieszane.
Ciepła nonstick griddle do 177°. lub 12-calowa patelnia na średnim ogniu. (Aby przetestować patelnię, posypać kilkoma kroplami wody. Jeśli bąbelki skakać, ciepło jest w sam raz.)
Przed podgrzaniem lekko posmaruj olejem roślinnym lub spryskaj sprayem do gotowania, aby zapobiec przyklejaniu się streusel do patelni.
Do każdego naleśnika wlać 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię.
Posypać każdy naleśnik równomiernie skąpe 2 tablespons mieszaniny Streusel. Gotować 2 do 3 minut lub aż bąbelki na górze i osuszyć wokół krawędzi. Obróć; gotować z drugiej strony, aż światło złoty kolor wokół krawędzi około 1 minuty do 1 minuty 30 sekund. W razie potrzeby zeskrobać patelnię między partiami naleśników.
Aby służyć, służyć naleśniki Streusel bok do góry i góry według życzenia przy użyciu dowolnej z dodatków wymienionych.