Naleśniki Z Dzikim Ryżem
Naleśniki z dzikim ryżem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka ryżu, masła, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki Z Dzikim Ryżem, Naleśniki Z Dzikim Ryżem, oraz Naleśniki Z Dzikim Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić dziki ryż i wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest miękki, ale nie mushy, 20 do 45 minut w zależności od odmiany dzikiego ryżu.
Odcedzić nadmiar płynu, puch ryż widelcem, i gotować odkryte 5 minut więcej.
W dużej misce ubić jajka, maślankę i wanilię.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową i sól wymieszać w osobnej dużej misce. Powoli dodaj suche składniki do mieszaniny jaj, dobrze ubijając, aby uzyskać gładkie ciasto. Wymieszać z masłem i ugotowanym dzikim ryżem.
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię lub patelnię na średnim ogniu. Dla każdego naleśnika, wlać 1/4 szklanki ciasta na patelni i gotować, aż rumiane, o 1 1/2 protokół. Flip i gotować, aż rumiane z drugiej strony, o 1 minutę. Kontynuuj z pozostałym cieście.