Naleśniki z dyni z Halloweenowymi pajęczynami
Need a bezglutenowy i wegetariański posiłek poranny? Naleśniki z dyni z pająkami Halloween może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 377 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin pie spice, Oryginalny mix, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Halloween. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naleśniki dyniowe z czekoladowymi pajączkami, Halloween Naleśniki Z Dyni, oraz Halloweenowe naleśniki.
Instrukcje
Dodaj lukier czekoladowy do dekoracji torby wyposażonej w małą okrągłą końcówkę.
Szczotka patelnia lub patelnia z olejem roślinnym lub spryskać sprayem do gotowania.
Ciepło na średnim i niskim ogniu.
W średniej misce wymieszaj składniki naleśników z trzepaczką do wymieszania.
Na każdy naleśnik wlać nieco mniej niż 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować około 30 sekund lub do momentu wyschnięcia krawędzi. Obróć; gotować inne strony do złotego koloru.
Narysuj pajęczyny na naleśnikach z polewą czekoladową w ozdobnej torbie i podawaj.