Naleśniki Nadziewane Czekoladą I Bananem
Przepis na naleśniki z nadzieniem czekoladowo-bananowym jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, masło, czekolada z orzechów laskowych spread, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Naleśniki Bananowe, Czekoladowe Naleśniki Bananowe, oraz Ciepłe Czekoladowe Banany " Naleśniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę z solą przesiać do miski. Zrób studnię w środku i dodaj jajko i żółtko.
Wlać mleko powoli, ciągle mieszając, a po dodaniu połowy wymieszać roztopione masło i wanilię. Beat dobrze do gładkiej.
Dodać pozostałe mleko, przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 20 minut przed użyciem. Ciasto powinno być konsystencją jasnego kremu.
Podgrzej dobrze nasmarowaną patelnię 6-calową.
Dodać 1/4 Puchar ciasto. Patelnia wskazówka z boku na bok, aż ciasto obejmuje dno. Gotować, aż spód będzie złoty kolor, obrócić i wyjąć na talerz. Powtórz z pozostałym ciasto.
Rozłóż cienką warstwę czekolady z orzechami laskowymi na krepę i ułóż plastry banana na środku.
Zwiń lub złóż krepę. Tuż przed podaniem top z bitą śmietaną.