Naleśniki na maślance z owocami
Naleśniki maślane z owocami to śniadanie dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 453 kalorie, 9 g białka i 14 g tłuszczu. Za 1,3 dolara za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup cukier, sodę oczyszczoną, jajka i kilka innych rzeczy, aby zdążyć dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt doskonały wynik łyżką wynoszący 37%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Naleśniki z maślanką z gruszką, Najbardziej puszyste naleśniki z maślanką z sosem maślanym i Ciasto pasterskie z maślanką-Gruyere.
Instrukcje
W blenderze połącz maliny, banany, ananas i brązowy cukier; przykryć i miksować do momentu wymieszania.
Przenieść do małego rondla; gotować i mieszać na małym ogniu, aż się rozgrzeje. Odłóż na bok i trzymaj w cieple. W przypadku naleśników wymieszaj suche składniki w misce. W drugiej misce ubij jajka, maślankę, olej i wanilię. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone.
Wlać ciasto 1/4 szklanki na natłuszczoną, gorącą patelnię. Obróć, gdy na wierzchu utworzą się bąbelki; smaż, aż druga strona będzie złotobrązowa.
Podawać z ciepłą polewą owocową.