Naleśniki Jagodowo-Pomarańczowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników jagodowo-pomarańczowych. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 186 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, skórkę pomarańczową, dodatkowe borówki i skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Naleśniki jagodowo-pomarańczowe z sosem jagodowo-pomarańczowym, Pikantne naleśniki pomarańczowe bezglutenowe z sosem jagodowo-pomarańczowym, oraz Naleśniki Jagodowo-Pomarańczowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia ciepła lub patelnia na średnim ogniu lub do 191°. smaruj olejem roślinnym lub skracaj.
W średniej misce wymieszaj mieszankę naleśników i wodę widelcem lub trzepaczką do uzyskania gładkości (ciasto będzie cienkie). Delikatnie wymieszać 1/2 szklanki borówek i 1 łyżkę skórki pomarańczowej.
Dla każdego naleśnika, wlać nieco mniej niż 1/4 szklanki ciasta do gorącej smarowanej patelni. Gotuj, aż pęcherzyki pękną na powierzchni, a krawędzie po prostu zaczną wysychać. Skręcić; gotować około 1 minuty lub do dna są złotobrązowe.
Podawać naleśniki polane bitą polewą oraz dodatkowymi borówkami i skórką pomarańczową.