Naleśniki imbirowe z sosem cytrynowym to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 310 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oryginalną mieszankę, cukier, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Naleśniki Imbirowe Z Polewą Z Serem Cytrynowym, Naleśniki Scallion z sosem imbirowym, oraz Rozdrobnione naleśniki marchewkowo-imbirowe z azjatyckim sosem do maczania dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać wszystkie składniki sosu do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Patelnia ciepła lub patelnia na średnio wysokiej ciepła lub elektrycznej patelni do 177°; smar z natryskiem do gotowania, olejem roślinnym lub skracaniem. (Powierzchnia jest gotowa, gdy kilka kropel wody posypanej nią tańczy i znika.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Olej Roślinny
Skracanie
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
W średniej misce, beat Bisquick mix, mleko, melasa, imbir, cynamon, goździki i 1 jajko z trzepaczką lub ręcznym trzepaczką do dobrze wymieszane. Na każdy naleśnik wlać nieco mniej niż 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię.