Naleśniki Espresso

Naleśniki Espresso
Naleśniki Espresso mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 63 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 13 i kosztuje 9 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Spróbuj Naleśniki Espresso z lodami i sosem z ciemnej czekolady, Mus Espresso z białej czekolady z karmelową mżawką Easy Espresso, oraz Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
Mąkę, cukier, espresso w proszku i sól połączyć w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połącz mleko, wodę, roztopione masło i jajka w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny mleka i proces, aż będzie gładka. Przykryć ciasto; schłodzić przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
5
Podgrzać 8-calowy nonstick crepe patelni lub patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wlać skąpe ciasto 1/4 szklanki do patelni; szybko przechylić patelnię we wszystkich kierunkach, więc ciasto pokrywa patelnię cienką warstwą. Gotować około 1 minuty. Ostrożnie podnieś krawędź krepy szpatułką, aby sprawdzić doneness. Krepa jest gotowa do obrócenia, gdy można ją poluzować z patelni, a spód jest lekko rumiany. Obrócić naleśniki i gotować przez 30 sekund lub do momentu ustawienia środka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
7
Umieść krepę na ręczniku; całkowicie schłodzić. Powtórz procedurę z pozostałym cieście, mieszając ciasto między naleśnikami. Ułóż naleśniki między pojedynczymi warstwami papieru woskowego, aby zapobiec przyklejeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia1
Magazyn