Naleśniki Dyniowe Z Masłem Dyniowym

Naleśniki Dyniowe Z Masłem Dyniowym
Naleśniki przyprawione dynią z masłem dyniowym to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 14g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 604 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka masła dyniowego, cynamonu, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Przyprawione Masło Dyniowe, Przyprawione Masło Dyniowe, oraz Przyprawione Masło Dyniowe.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve Speciale Bordeaux Blanc
Mieszanka 60% Semillon i 40% Sauvignon Blanc.Krystalicznie czysty słomkowo-żółty kolor. Nos jest mocny i aromatyczny, z dominującymi egzotycznymi aromatami (cytrusy, liczi) Sauvignon Blanc. Pełny atak na podniebienie, rozwijając żywy świeży smak z intensywnymi aromatami grejpfruta i limonki na finiszu. Zarówno żywe, jak i pełne smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia13
Magazyn