Naleśniki Bananowo-Orzechowe

Naleśniki Bananowo-Orzechowe
Naleśniki bananowo-orzechowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cynamon, mleko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Naleśniki Bananowe Orzechowe Proteinowe, Naleśniki Z Orzechami Bananowo-Czekoladowymi, oraz Naleśniki bananowo-orzechowe z polewą karmelową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce połączyć mąkę, cukier, proszek do pieczenia i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać z jajkiem, mlekiem, olejem, bananami i orzechami włoskimi; aż dobrze się połączą (ciasto będzie lekko grudkowate).
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MlekoMleko
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Rozgrzać lekko naoliwioną patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wylać ciasto na patelnię, używając około 1/4 szklanki na każdy naleśnik. Gotować, aż naleśniki będą złociste z obu stron; podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn