Najlepszy chleb czosnkowy lisy
Najlepszy w historii chleb czosnkowy lisy może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 258 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką masło, chleb, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 25%, to danie nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Burgery z chleba czosnkowego Pepperoni (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawane na bułkach czosnkowych), Burgery z chleba czosnkowego Pepperoni (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawane na bułkach czosnkowych), oraz Najlepsza Lasagna lisy.
Instrukcje
Rozpuść masło w małym rondelku; dusić plasterki czosnku na gorącym maśle na małym ogniu, aż masło stanie się pieniste, około 5 minut.
Ustaw ruszt piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Umieść połówki bochenka chleba pod rozgrzanym brojlerem na tosty, 2 do 4 minut. Obserwuj uważnie, aby zapobiec spaleniu.
Pokrój chleb tostowy na plastry o grubości 2 cali. Zanurz tostowaną stronę każdego plasterka w maśle czosnkowym.