Najlepsze Pieczarki Faszerowane
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Najlepsze nadziewane grzyby mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 200 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos worcestershire, serek, mielony pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Pieczarki Faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż chrupiące i równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu; rozdrobnić odsączony boczek do miski. Wymieszać w twarogu, 2 łyżki parmezanu, sos Worcestershire, i pieprz, aż równomiernie wymieszać. Łyżka nadzienia do czapek grzybowych i umieścić w naczyniu do pieczenia 8x8 cali.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami parmezanu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż grzyby będą miękkie, a nadzienie będzie złociste, 25 do 30 minut.