Najlepsze Niezdarnie Joes

Najlepsze Niezdarnie Joes
Best Sloppy Joes to amerykański przepis, który serwuje 6. Za 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 160 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką sos pomidorowy, bułeczki, melasę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 33%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sloppy Chori-Joes (Chorizo Sloppy Joes), Papkowate Joes (Niechlujny Joes Bezmięsny Kuzyn) (Bezmięsny Poniedziałek), oraz Papkowate Joes (Niechlujny Joes Bezmięsny Kuzyn) (Bezmięsny Poniedziałek).

Instrukcje

1
W rondelku ugotuj wołowinę, cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. W razie potrzeby dodaj sos pomidorowy, keczup, sos Worcestershire, melasę, przygotowaną musztardę, musztardę mieloną, goździki, cayenne i skórkę pomarańczową. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podawać na bułkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 320 dolarów za butelkę.
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Pięknie intensywne aromaty kwiatowe, ze śladami wiciokrzewu, obfitych rodzynek, gorących, miodowych owoców i zielonych śliwek. Świeże, tłuste i giętkie smaki pomagają winu zrównoważyć i nasycić.Wykonane z wyselekcjonowanych winogron Chardonnay i Pinot Noir uprawianych w najlepszych mikroklimatach w Szampanii. Chardonnay jest zbierany z Grand Cru z Côte des Blancs, a Pinot Noir pochodzi z Grand Crus z Montagne de Reims i krawędzi Vallée de la Marne.Po zbiorach winogrona są prasowane natychmiast w domach prasowych w winnicach. Pierwsze tłoczenie to tylko sok używany do tego wina. Mieszanie następuje po fermentacji pierwotnej, końcowe cuvée kończy fermentację wtórną w butelce w chłodnych piwnicach Taittingera.O Sebastião SalgadoSebastião Salgado urodził się w 1944 roku w Aimorés w Brazylii. Dorastając w rodzinie ośmiorga dzieci na farmie rodziców, zafascynował się otaczającym go światem przyrody, od spacerów po lesie, patrzenia ze wzgórz i słuchania pociągówktóre przewoziły lokalne minerały. Po studiach ekonomicznych w szkole Sebastião postanowił zmienić karierę i zostać fotografem, skupiając się na swojej miłości do natury. Fotografie Sebastião Salgado wyrażają tragedie ludzkie i środowiskowe, a takzawsze udaje się znaleźć niezwykłe piękno, oferując w ten sposób promyk nadziei. Jego praca koncentruje się na bioróżnorodności planety, podkreślając to, co nie zostało przekształcone przez ludzi. Zdjęcie wybrane do kolekcji Taittinger to stwierdzenie tego, co najbardziej uniwersalne i oryginalne: życie, proste i spokojne.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn