Najlepsza Zupa Z Soczewicy Collinsa

Najlepsza Zupa Z Soczewicy Collinsa
Najlepsza zupa z soczewicy Collinsa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bulion wołowy, cebula, redskin ziemniaki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolejna zupa, soczewica Bacony i zupa jarzynowa, Tom Collins, oraz Tom Collins dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sortuj i myj soczewicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
2
Połącz soczewicę, kiełbasę i pozostałe składniki w powolnej kuchence 3-quart. Przykryj i gotuj na wysokim ustawieniu przez godzinę; zmniejsz temperaturę do niskiego ustawienia i gotuj 3 godziny. Wymieszać przed podaniem. Sprawia, że 10 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn