Najlepsza Lasagne

Najlepsza Lasagne
Najlepsza Lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 26g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1040 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pastę pomidorową, mleko, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona przyniesiona przez Norecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Biała Lasagne z Parmigiano Besciamella (Lasagne in Bianco ), Lasagne z karczochami (Lasagne di Carciofi), oraz Lasagne.

Instrukcje

1
Dodaj oliwę z oliwek do dużego garnka wraz z cebulą, czosnkiem i marchewką. Przykryć pokrywką i gotować na średnim małym ogniu, aż cebula będzie miękka i przezroczysta. Wilgoć uwalniana przez warzywa powinna zapobiegać ich spalaniu, ale jeśli zaczną się palić, zmniejsz ogień i dodaj trochę wody. Po ugotowaniu cebuli zdejmij pokrywkę i podgrzej ogień, podsmażając, aż mieszanina osiągnie 1/3 pierwotnej objętości i zacznie karmelizować. Popchnąć warzywa na boki patelni, podgrzać do średniej wysokości i dodać mieloną wołowinę i wieprzowinę. Użyj szpatułki, aby rozbić grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj mleko i zagotuj, kontynuując rozbicie grudek, aż wołowina zostanie ugotowana i nie ma już płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj wino i gotuj, aż większość płynu odparuje i nie ma zapachu alkoholu.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj pomidory, używając rąk, aby zmiażdżyć je na małe kawałki, a następnie dodaj pastę pomidorową, sól, oregano i czarny pieprz.Suszone shiitake wrzuć do garnka mikroplanem (suszony grzyb można też włożyć do młynka do przypraw i sproszkować). Dusić sos na średnim małym ogniu, aż będzie gęsty (30-40 minut).Obficie posolić duży garnek wody i dodać łyżeczkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, a następnie gotować makaron 3 minuty mniej niż to, co mówią wskazówki opakowania. Mój makaron powiedział 9 minut, więc gotowałem go dla
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MicroplaneMicroplane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Umieść stojak piekarnika w górnej pozycji i rozgrzej do 350 stopni F (180 C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Umieść mozzarellę i Gruyere w misce i wrzucić do dystrybucji równomiernie. Aby skonstruować lasagane, połóż warstwę sosu, który jest wystarczająco gruby, aby pokryć dno naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
GruyereGruyere
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Posypać serem. Przykryć parzonym makaronem, krojąc makaron w razie potrzeby, aby wypełnić przestrzenie. Powtórz tak, że masz 3 warstwy makaronu.Gdy masz 3 warstwy makaronu, Zakończ przez rozłożenie pozostałego sosu mięsnego na ostatniej warstwie makaronu. Przykryć wystarczającą ilością sera, aby nie widać sosu pod spodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Umieścić lasagne na blasze do pieczenia złapać wszelkie wycieki, a następnie umieścić go w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Piec, aż sos jest gorący i bąbelkowy, a ser rumiany na wierzchu. Jeśli sos był bulgotanie na chwilę i ser nie staje się brązowy, podkręcić ciepło do 450 stopni F (230 C), aby zakończyć go.Po zakończeniu lasagne wyjmij ją z piekarnika, udekoruj mieloną natką pietruszki i pozostaw na 10 minut przed krojeniem i podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn