Najlepsza Fasolka Po Bretońsku
Ultimate Fasolka po bretońsku wymaga około 2 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 12 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 263 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cebulę, fasolkę po bretońsku, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak spektakularny wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy obejmują Najlepsza Fasolka Po Bretońsku, Najlepsza Fasolka Po Bretońsku, oraz Najlepsza Fasolka Po Bretońsku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj duże naczynie żaroodporne.
Umieść boczek na dużej, głębokiej patelni. Gotuj na średnim ogniu, aż równomiernie się zrumieni; odcedzić. Zarezerwuj 3 paski w całości, pokrusz resztę i odłóż na bok.
Dodaj pieczarki i cebulę; gotuj do miękkości.
W dużej misce wymieszaj pokruszony boczek, pieczarki, cebulę, wieprzowinę i fasolę, fasolę, fasolę maślaną, ketchup, brązowy cukier, suchą musztardę, ocet jabłkowy, sos Worcestershire oraz sól i pieprz. Scoop mieszanki fasoli do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
W razie potrzeby ułóż 2 lub 3 paski boczku na mieszance fasoli.
Piec bez przykrycia w piekarniku o temperaturze 350 stopni, aż będzie gęsty i musujący, około 2 godzin.