Nadziewane pieczarki Andie
Nadziewane grzyby Andie mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 58 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka papryki, bułki tartej, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zaktualizowane kubki sałatkowe Waldorf z książki kucharskiej Andie Mitchell, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
W średnim rondlu na średnim ogniu roztopić margarynę i wymieszać z łodygami grzybów, zieloną papryką, czosnkiem, pietruszką i bazylią.
W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, mieszankę łodyg grzybów, suchą bułkę tartą, miękką bułkę tartą i ser Cheddar.
Na dużą patelnię do pieczenia umieścić nakrętki grzybowe do góry nogami. Obficie napełnić każdą nakrętkę mieszaniną.
Piec w nagrzanym piekarniku 15 do 20 minut, lub aż nadzienie będzie złoty kolor.