Nadziewane pieczarki Andie

Nadziewane pieczarki Andie
Nadziewane grzyby Andie mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 58 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka papryki, bułki tartej, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zaktualizowane kubki sałatkowe Waldorf z książki kucharskiej Andie Mitchell, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
4
W średnim rondlu na średnim ogniu roztopić margarynę i wymieszać z łodygami grzybów, zieloną papryką, czosnkiem, pietruszką i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, mieszankę łodyg grzybów, suchą bułkę tartą, miękką bułkę tartą i ser Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Na dużą patelnię do pieczenia umieścić nakrętki grzybowe do góry nogami. Obficie napełnić każdą nakrętkę mieszaniną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Piec w nagrzanym piekarniku 15 do 20 minut, lub aż nadzienie będzie złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn