Nadziewane Mini papryczki z ryżem kokosowym
Nadziewane Mini papryczki z ryżem kokosowym to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 118 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, papryka, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Mini Papryka Nadziewana Ryżem, Mini Faszerowane Papryki, oraz Mini Papryka Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż opłukać i osuszyć w zimnej wodzie. Następnie dodać ryż, wodę, mleko kokosowe i sól razem w garnku na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać i zmniejszyć ogień do najniższego możliwego ustawienia i przykryć garnek szczelnie pokrywką. Kontynuuj gotowanie przez około 20 minut, aż skończysz.
Na ugotowany ryż wymieszać skórkę z limonki i pokruszone orzechy włoskie.
Wytnij długość boku papryki, usuń żyły i nasiona (zachowaj odcięcia dla innych zastosowań). Napełnij każdą paprykę mieszanką ryżu kokosowego.
Umieścić na wysmarowanej tacą i piec w temperaturze 350ºF przez 20-30 minut.Ułóż na talerzu i udekoruj tostami rozdrobnionego kokosa i kolendry i oliwek.