Nadziewane Mielone Hamburgery Jagnięce
Przepis Nadziewane mielone hamburgery jagnięce może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 45 i kosztuje 21 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać Lea & perrins sos worcestershire, philadelphia cream cheese, rukola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kozi Ser Faszerowany Jagnięcina Burgery, Mielone hamburgery z indyka lub mielonej wieprzowiny, oraz Mielone Burgery Z Dziczyzny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz serek śmietankowy i zioła; zwiń w 4 kulki. Spłaszczyć każdy na dysku na arkuszu woskowanego papieru. Przechowywać w lodówce 15 min.
Wymieszać mięso, sos Worcestershire i pieprz tylko do mieszania; kształt na 8 cienkie paszteciki.
Na 4 placki ułożyć krążki z serem kremowym; przykryć pozostałymi plackami. Naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać paszteciki; gotować od 5 do 6 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (160F).
Hamburgery umieścić na dolnych połówkach rolek; przykryć rukolą i wierzchołkami rolek.