Nadziewane Liście Winogron (Dolmades)

Nadziewane Liście Winogron (Dolmades)
Nadziewane liście winogron (Dolmades) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 8. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ryż, liście winogron, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dolmades (Nadziewane Liście Winogron), Dolmades (Nadziewane Liście Winogron), oraz Dolmades (Nadziewane Liście Winogron).

Instrukcje

1
Wymieszać jagnięcinę, cebulę, ryż, orzeszki piniowe, sól, pieprz i miętę do miski, aż równomiernie połączone. Delikatnie otwórz liść winogron i umieść żebro w dół na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
CebulaCebula
PieprzPieprz
WinogronaWinogrona
JagnięcinaJagnięcina
MiętaMięta
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść zaokrągloną łyżkę mieszanki mięsa na środku liścia winogron. Złóż dno liścia na mięso, złóż na boki i zwinąć w ciasny cylinder.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
MięsoMięso
RolkaRolka
3
Umieść zwinięty liść winogron na dużej patelni, szew w dół. Powtórz z pozostałymi liśćmi winogron, pakując je w ciasną, pojedynczą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wlać wodę do patelni i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest miękka, 50 do 55 protokół. Sprawdź od czasu do czasu i w razie potrzeby dodaj więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przed podaniem zalać wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia44
Magazyn