Nadziewane Francuskie Tosty Morelowe
Przepis Nadziewane morele francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w około 25 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 555 kalorii, 13g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 1,83 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soku pomarańczowego, chleb, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tosty Francuskie Nadziewane Morelami, Tosty Francuskie Nadziewane Morelami, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Morelami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubić serek śmietankowy i 1 łyżeczkę wanilii, aż będzie puszysty. Wymieszać z orzechami; odstawić.
Pokroić chleb na 1-1 / 2-in. plastry; Wytnij kieszeń w górnej części każdego plastra. Napełnij każdą kieszeń około 2 łyżkami śmietany serowej. W innej misce ubić jajka, śmietanę, gałkę muszkatołową i pozostałą wanilię. Zanurz obie strony chleba w mieszance jajecznej, uważając, aby nie wycisnąć nadzienia.
Gotować na lekko nasmarowanej patelni, aż lekko rumiane z obu stron.
Ułożyć na blasze do pieczenia; piec w temperaturze 325° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy nóż włożony blisko środka wyjdzie czysty.
W międzyczasie połącz konfitury i sok pomarańczowy w małym rondlu; rozgrzej.
Mżawka nad gorącymi tostami francuskimi.