Nadzienie Z Rodzynek Żurawinowych
Przepis żurawina Jabłko rodzynki farsz może być wykonane w około 1 godzinę i 15 minut. Ten przepis zawiera 12 porcji z 415 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Za 82 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę z cytryny, skórkę pomarańczową, złote rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek do Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 105 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Farsz Jabłkowy Z Rodzynkami, Pieczone Nadzienie Jabłkowo-Rodzynkowe, oraz Kury kornwalijskie z nadzieniem jabłkowo-Rodzynkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj duże naczynie żaroodporne.
W dużej misce wymieszaj kostki chleba, sos żurawinowy, jabłka, rodzynki, skórkę z cytryny i skórkę pomarańczową. Dopraw solą, cynamonem i gałką muszkatołową. W osobnej misce ubij jajka, cydr i masło. Wymieszaj mieszankę jajeczną z mieszanką chleba, aż będzie równomiernie wilgotna.
Przełóż do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do lekkiego zrumienienia.