Mój styl Trini gotowane i smażone manioku (Yucca)

Mój styl Trini gotowane i smażone manioku (Yucca)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać mój styl Trini gotowane i smażone manioku (Yucca) spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, ząbki czosnku, wodę i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Vigorón lub Chicharrón con Yucca (skórki z jukki i wieprzowiny), Niedzielny Brunch: Smażona ryba i JUKA, oraz Brazylijski stek z flanki ze świeżymi Chimichurri i smażoną Yucca dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn