Mój stek w stylu wiejskim

Mój stek w stylu wiejskim
Stek My Country Style to przepis bezmleczny, składający się z 4 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 24 g białka, 23 g tłuszczu i łącznie 324 kalorie. Za 2,66 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Będzie hitem na Twojej walentynkowej imprezie. Ten przepis wypróbowało i polubiło 169 osób. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i kup stek, mąkę, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako dość tanie danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 59% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Stek w stylu wiejskim, stek w stylu wiejskim i stek smażony w stylu wiejskim są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu. Kawałki steku w kostce oprósz mąką i strząśnij jej nadmiar. Smażyć kawałki steku na rozgrzanym oleju, aż zrumienią się z każdej strony, a na patelni pojawi się trochę soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z KostkiStek Z Kostki
1-1/2 Szklanki Plus 1/3 Szklanki Wody, Podzielone1-1/2 Szklanki Plus 1/3 Szklanki Wody, Podzielone
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
StekStek
Złote Wino Kuchenne GoyaZłote Wino Kuchenne Goya
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Posiekanych Papryczek Jalapeno Z Nasionami6 łyżek Posiekanych Papryczek Jalapeno Z Nasionami
2
Wyjmować łyżką cedzakową i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
3
Wymieszaj mieszankę zupy cebulowej i 1 łyżkę mąki; wsypać na patelnię. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zacznie się rumienić. Stopniowo dodawaj wodę, aż powstanie sos. Umieść stek w kostce z powrotem na patelni i dopraw solą, pieprzem i solą czosnkową. Przykryć, dusić na małym ogniu przez około 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
Stek Z KostkiStek Z Kostki
Scotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch BonnetScotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch Bonnet
1-1/2 Szklanki Plus 1/3 Szklanki Wody, Podzielone1-1/2 Szklanki Plus 1/3 Szklanki Wody, Podzielone
SOSSOS
Paski Pimiento OpcjonalniePaski Pimiento Opcjonalnie
Dojrzałe Pomidory, Obrane, Pozbawione Nasion I Grubo Posiekane, Wraz Z SokiemDojrzałe Pomidory, Obrane, Pozbawione Nasion I Grubo Posiekane, Wraz Z Sokiem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Posiekanych Papryczek Jalapeno Z Nasionami6 łyżek Posiekanych Papryczek Jalapeno Z Nasionami

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które możesz spróbować, jest MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Nasze Pinot Noir MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley otwiera się aromatami lawendy i jeżyny, które ustępują smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabisty posmak, otoczony subtelnymi nutami dębu dojrzewającego w beczce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn