My Mumma ' s Aussie Fried Rice

My Mumma ' s Aussie Fried Rice
Przepis mój Mumma ' s Aussie Fried Rice jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Na 1,37 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 539 kalorii, 15g białka, oraz 14g tłuszczu. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka oleju roślinnego, chili, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać korzeń imbiru, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Spróbuj Australijska Sałatka Ryżowa, Ciasto Wegetariańskie mojej Mummy, oraz warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn