Musztardowy smażony Sum z pomidorowym smakiem
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Musztarda smażone Sum z pomidorowym smakiem może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 770 kalorii, 41g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, mielony pieprz, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Smażone na patelni sumy z maślanym ryżem i marynowanym pieprzem, Musztarda Smażony Sum, oraz Grillowany Sum z oliwkowym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać rybę oliwą z oliwek, solą i pieprzem i umieścić w głębokim naczyniu. W małej misce, połączyć musztardę i tymianek.
Wymieszać i rozprowadzić po obu stronach ryby. Doprawić skórką z cytryny i sokiem. Włożyć do lodówki do marynowania na 2 do 3 godzin.
Rozgrzej frytkownicę do 350 stopni F.
W małej misce, połączyć mąkę kukurydzianą i mąkę razem.
Posypać przyprawy Krab gotować na wierzchu ryby i pogłębiać w mieszaninie mąki kukurydzianej.
Umieść w frytkownicy na 3 do 4 minut, a następnie wyjmij na papierowe ręczniki.
Podawać z pomidorowym smakiem.
W małej misce, połączyć pomidory, kolendra, czosnek, cebula, jalapeno i skórki z limonki i sok. Przykryć i schłodzić do 3 dni.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.