Musztardowe Burgery z chrzanem Slaw
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich receptur, więc dać musztarda-nasiona-Crusted hamburgery z chrzanem Slaw spróbować. Na 2,77 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 899 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, nasiona gorczycy, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Musztardowe burgery z chrzanem Slaw, Cole Slaw z musztardą i chrzanem, oraz Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą.
Instrukcje
W średniej misce ubić majonez, śmietanę i chrzan. Doprawić solą i pieprzem. Uformuj mieloną wołowinę na cztery 1/3-funtowe hamburgery, każdy o średnicy 3 3/4 cala i grubości 1/2 cala.
Posyp obie strony hamburgerów solą i pieprzem.
Rozprowadzić nasiona gorczycy na małym talerzu. Naciśnij obie strony hamburgery mocno do nasion gorczycy.
Rozgrzać olej roślinny w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj hamburgery i gotować, aż brązowy z obu stron i różowy w centrum, o 4 protokół na stronę. Ułóż DNA rolki na każdej z 4 płyt.
Transfer hamburgery roll DNA. Sałatę wymieszać z mieszaniną chrzanu do Płaszcz. Podzielić mieszaninę sałaty na szczycie hamburgery. Przykryć każdy burger z roll top i służyć.