Muszle Nadziewane Dynią Butternut

Muszle Nadziewane Dynią Butternut
Butternut Squash nadziewane muszle może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 767 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.94 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Jumbo muszli makaronu, pietruszka, dyni, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 30 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Muszle Nadziewane Dynią Butternut, Squash Alfredo Faszerowane Muszle, oraz Vegan Butternut Squash Nadziewane Muszle.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek wodą i zagotuj na dużym ogniu. Gotować squash aż bardzo miękkie, 8-10 minut. Wyjąć squash z wody łyżką szczelinową; lekko ostudzić i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Połączyć gotowane squash, czosnek, 1/2 szklanki śmietany, 2 łyżki masła, i 1 łyżeczka rozmarynu w robocie kuchennym; proces, aż squash jest gładka. Sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
3
Doprowadzić wodę z powrotem do wrzenia, dodając więcej, jeśli to konieczne. Wymieszaj makaron z muszelkami i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron gotuje się przez, ale jest nadal bardzo twarde do kęsa, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
4
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
6
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni. Wymieszać z czerwoną cebulą i brązowym cukrem. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż cebula będzie bardzo miękka i słodka, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii1 Cała Laska Wanilii
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
7
Usuń z patelni; rezerwy. Roztopić 1/4 szklanki masła w tej samej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
8
Posypać mąką do masła i mieszać aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
9
Wlać 3 1/2 szklanki śmietany; ubić kozim serem i pozostałą 1 łyżeczkę rozmarynu. Gotować, aż sos będzie gęsty, 4-6 minut. Wymieszać w zarezerwowanej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Spryskaj 9 x 13-calową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania. Szpinak rozsypać na dnie naczynia. Skorupki makaronu napełnij równomiernie mieszanką dyni i umieść na szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
11
Skorupki pieczemy w rozgrzanym piekarniku do nagrzania, około 10 minut. Top z sosem, i posypać natką pietruszki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn