Muszle Nadziewane Dynią Butternut
Butternut Squash nadziewane muszle może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 767 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.94 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Jumbo muszli makaronu, pietruszka, dyni, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 30 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Muszle Nadziewane Dynią Butternut, Squash Alfredo Faszerowane Muszle, oraz Vegan Butternut Squash Nadziewane Muszle.
Instrukcje
Napełnij duży garnek wodą i zagotuj na dużym ogniu. Gotować squash aż bardzo miękkie, 8-10 minut. Wyjąć squash z wody łyżką szczelinową; lekko ostudzić i obrać.
Połączyć gotowane squash, czosnek, 1/2 szklanki śmietany, 2 łyżki masła, i 1 łyżeczka rozmarynu w robocie kuchennym; proces, aż squash jest gładka. Sól do smaku.
Doprowadzić wodę z powrotem do wrzenia, dodając więcej, jeśli to konieczne. Wymieszaj makaron z muszelkami i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron gotuje się przez, ale jest nadal bardzo twarde do kęsa, o 10 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni. Wymieszać z czerwoną cebulą i brązowym cukrem. Gotować i mieszać na małym ogniu, aż cebula będzie bardzo miękka i słodka, o 15 protokół.
Usuń z patelni; rezerwy. Roztopić 1/4 szklanki masła w tej samej patelni.
Posypać mąką do masła i mieszać aż włączone.
Wlać 3 1/2 szklanki śmietany; ubić kozim serem i pozostałą 1 łyżeczkę rozmarynu. Gotować, aż sos będzie gęsty, 4-6 minut. Wymieszać w zarezerwowanej cebuli.
Spryskaj 9 x 13-calową patelnię do pieczenia sprayem do gotowania. Szpinak rozsypać na dnie naczynia. Skorupki makaronu napełnij równomiernie mieszanką dyni i umieść na szpinaku.
Skorupki pieczemy w rozgrzanym piekarniku do nagrzania, około 10 minut. Top z sosem, i posypać natką pietruszki do podania.