Muszle Cannoli
Need a bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Muszle Cannoli mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka wina, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 3 minuty. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Podobne przepisy to Muszle Cannoli, Bezglutenowe Muszle Cannoli, oraz Cannoli deser Pizzan i czekolada Cannoli Pizzettes.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier i cynamon. Za pomocą widelca zmiksuj białe wino. Gdy ciasto uformuje kulkę, wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść do uzyskania gładkości, około 15 minut. Przykryć i przechowywać w lodówce przez około 2 godziny.
Ciepło 1 cal oleju w głębokiej patelni ciężkiej do 365 stopni F (180 stopni F). Na lekko posmarowanej mąką powierzchni, rozwałkuj 1/3 ciasta na duże koło, cienkie jak papier.
Pokrój w 8 (5-calowe) okręgi. Owinąć każdy okrąg wokół formy cannoli i zapieczętować żółtkiem jaja.
Smażyć 2 lub 3 na raz, aż do uzyskania złotego koloru. wyjąć szczypcami, aby osuszyć na ręcznikach papierowych. Ostrożnie usuń muszle z form, gdy są jeszcze gorące, lub mogą utknąć.