Mus Malinowy

Mus Malinowy
Mus malinowy to bezglutenowe deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 242 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka likieru malinowego, cukru granulowanego, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Musem Malinowym, Ciasto Z Musem Malinowym, oraz Mus Malinowy.

Instrukcje

1
Maliny przetwarzać w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać przez sitko z siatki drucianej do miski, odrzucając nasiona; odstawić. (Miąższ i płyn powinny wynosić około 1 1/2 szklanki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Wymieszaj sok z cytryny i 1 łyżkę zimnej wody; posyp żelatynę mieszaniną soku z cytryny. Wymieszać i odstawić na 1 minutę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żelatynażelatyna
WodaWoda
4
1 szklankę puree malinowego, cukier granulowany, jajka i żółtka ubić na podwójnym kotle. Doprowadzić wodę do lekkiego wrzenia w dolnej patelni; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, ubijając stale, 20 minut lub aż mieszanina zgęstnieje i osiągnie 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Puree Z MalinPuree Z Malin
żółtko Jajażółtko Jaja
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
5
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Mieszankę żelatyny ubić do mieszanki puree malinowego na patelni, stale ubijając, 1 minutę i 30 sekund lub do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MalinPuree Z Malin
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
7
Ubijamy pozostałe 1/2 szklanki puree malinowego i likieru malinowego; schładzamy 30 minut lub do uzyskania konsystencji białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier MalinowyLikier Malinowy
Puree Z MalinPuree Z Malin
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Ubijaj śmietanę do uzyskania piany; stopniowo dodawaj cukier puder, ubijając aż do uzyskania miękkich pików. Złożyć w mieszaninie malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
MalinyMaliny
9
Wlać do lekko natłuszczonej formy 6-cup; przykryć i schłodzić 8 godzin lub do firmy. Unmold na danie do serwowania.
10
* 1 (10-uncja) opakowanie mrożone maliny, rozmrożone, mogą być zastąpione.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Chateau Ste. Michelle Riesling z 4.4 z 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn