Mus jeżyn i miód-Tuile Napoleons może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 452 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jeśli masz pod ręką miód, cukier granulowany, białko jaja i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Świeże Napoleony jeżyn z musem z serem śmietankowym, Mus Cytrynowy Napoleons, oraz Filo Napoleon Z Sosem Jeżyn I Kremem Waniliowym.
Instrukcje
1
DO ZŁOŻENIA DESERU
2
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
3
Linia 3 blachy do pieczenia pergaminem. W średniej misce, za pomocą miksera elektrycznego, śmietanę masło z miodem. Ubij w 1/4 szklanki cukru cukierniczego i mąki, następnie dodaj białko i ubijaj, aż będzie gładkie. Łyżka 5 dobrze zaokrąglone łyżeczki ciasta na każdej z przygotowanych blach do pieczenia, około 4 cali od siebie. Za pomocą przesuniętej szpatułki rozłóż ciasto równomiernie na 3-3 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
4 Cienkie Plasterki Salami
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Szpatułka Offsetowa
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Skręcić Liny Lukrecjowe
4
Piec tuiles przez około 12 protokół, aż są lekko rumiane, przesuwając blachy do pieczenia z góry na dół iz przodu do tyłu nawet pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
5
Przenieść tuiles do stojaka i niech ostygną, aż ostre. Powtórz z pozostałym ciasto, aby o 5 więcej tuiles.
6
DO ZŁOŻENIA DESERU
7
W małej misce, posypać żelatynę na 1 łyżkę wody i odstawić, aż zmięknie, o 5 protokół. W blenderze przecier jeżyny pozostałymi 2 łyżkami wody. Przecedzić puree z jeżyn do małego rondla; powinno być około 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Skręcić Liny Lukrecjowe
8
Dodać cukier i doprowadzić do wrzenia. Dusić mieszaninę jeżyn na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zostanie nieznacznie zmniejszona, o 5 protokół. Wymieszać zmiękczoną żelatynę do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
9
Niech mieszanina ostygnie.
10
DO ZŁOŻENIA DESERU
11
W średniej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić białko aż do uzyskania jędrnych szczytów. Za pomocą gumowej szpatułki złóż schłodzony puree z jagód, aż nie pozostaną żadne smugi bieli. W innej misce ubij śmietanę, aż delikatnie ubijesz. Złóż bitą śmietanę do mieszanki jagodowej i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 1 godzinę.
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Maleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Skręcić Liny Lukrecjowe
12
DO ZŁOŻENIA DESERU
13
W małym rondlu, połączyć wodę i cukier i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
14
Zdjąć z ognia.
15
Dodać werbenę cytrynową i skórkę cytrynową i odstawić na 30 minut. Przecedzić syrop do filiżanki. Wytrzyj rondel i przywróć do niego syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Skórki Z Cytryny
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
16
Dodać jeżyny do syropu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, zgniatając jeżyny z boku patelni, aż ciecz zostanie lekko zmniejszona, a jagody ulegną rozkładowi, około 15 minut. Odcedzić syrop do żaroodpornej filiżanki bez tłoczenia. Przechowywać w lodówce syrop do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
Maleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
17
DO ZŁOŻENIA DESERU
18
Umieść 8 tuiles na powierzchni roboczej. Miarka lekko zaokrąglone 1/4-cup kopiec musu na każdym tuile. Stos jeden mus zwieńczona tuile na innym, aby 4 stosy. Top każdy stos z zwykły tuile i naciśnij lekko, aby spłaszczyć każdy stos lekko (w przypadku złamania, użyj jednego z dodatkowych tuiles). Blaty odkurzyć cukrem cukierniczym. Za pomocą metalowej szpatułki ostrożnie przenieś każdego Napoleona na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
19
Udekorować jeżyny, skropić syropem jagodowo-werbenowym i podawać od razu.