Mus Jabłkowy Wolno Stojący (Bez Dodatku Cukru)

Mus Jabłkowy Wolno Stojący (Bez Dodatku Cukru)
Powolna kuchenka jabłecznik jabłkowy (bez dodatku cukru) może być tylko napój szukasz. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 76 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 247 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon, mielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Powolna Kuchenka Mus Jabłkowy {Bez Dodatku Cukru}, Mus Jabłkowy Wolno Gotowany (Bez Dodatku Cukru), oraz Slow Cooker Cider Pulled Pork with cider Barbecue Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jabłka układamy w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Jabłka posypać cynamonem, goździkami i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
3
Gotować na wysokiej wysokości, aż jabłka będą miękkie, 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
4
Jabłka ubijać energicznie, aby uzyskać bardziej masywny sos jabłkowy. Puree z blenderem zanurzeniowym dla gładszego musu jabłkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn