Muffinki Z Otrębów Klonowych - Mała Partia
Muffinki z otrębów klonowych - mała partia to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 12g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, syrop klonowy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Małe Batch Chocolate Chip Maple Muffins, Mała Partia Pełnoziarnistej Podwójnej Czekolady Bananowe Muffiny, oraz Muffinki Z Otrębów Klonowo-Orzechowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 6 filiżanek muffin cup sprayem do gotowania lub dobrze go posmaruj.
Połączyć maślankę i otręby płatki; odstawić na 5 do 10 minut lub aż płatki zmiękną.W międzyczasie, w małej misce, wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, cynamon i sól; odstawić.Wymieszać jajko, brązowy cukier, syrop klonowy i olej do mieszaniny otrąb.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny otrębów; mieszać tylko do połączenia.Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin i piec przez 25 do 30 minut lub aż wykałaczka włożona w centrach wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni muffin na stojaku z drutu przez 5 minut.
Wyjąć z kubków muffin i całkowicie ostudzić.
Mżawka z polewą klonową. Lukier klonowy: w małej misce, połączyć 1 łyżeczkę roztopionego masła z 1/2 szklanki przesianego cukru pudru i tyle mleka, aby uzyskać mżejącą konsystencję.
Dodaj 1/4 łyżeczka klon smak i wymieszać, aż będzie gładka.