Muffinki z otrębami i bananem
Muffinki z otrębami i bananem mogą być właśnie tym przepisem z południa , którego szukasz. Ten przepis jest dla 24 osób i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 221 kalorii , 3 g białka i 10 g tłuszczu . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup orzechy pekan, otręby z rodzynkami, cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo niedrogie śniadanie. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 31% , to danie jest raczej kiepskie. Podobne przepisy to Moist Spelt Bran Muffins , Moist Vegan Spelt Bran Muffins i Eggless Quinoa Bananan Almond Muffins - How to make Quinoa Muffins .
Instrukcje
W dużej misce utrzyj masło i cukier, aż masa będzie lekka i puszysta.
Dodaj jajka, banany i maślankę.
Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól; mieszaj w kremowej mieszance, aż będzie wilgotna. Wmieszaj płatki, chipsy czekoladowe i pekan.
Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem foremki na muffiny do dwóch trzecich wysokości.
Piec w temperaturze 350° przez 23-25 minut lub do momentu, aż wykałaczka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z foremek na kratkę.