Muffinki Truskawkowo-Lemoniadowe
Muffinki truskawkowo-Lemoniadowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 44 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 237 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, Skórka z cytryny, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Muffinki Truskawkowo-Lemoniadowe, Lemoniada Truskawkowa, oraz Lemoniada truskawkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mąkę i 1 szklanka cukru w dużej misce; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
Wymieszać śmietanę i kolejne 4 składniki; dodać do mieszanki mąki, mieszając tylko do momentu zwilżenia suchych składników. Delikatnie złóż truskawki na ciasto. Łyżka ciasto na lekko nasmarowane 12-cup Muffin Patelnie, wypełniając trzy czwarte pełne.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki cukru na ciasto.
Piec w 400 przez 16 do 18 minut lub aż złoty kolor będzie brązowy, a drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojaku z drutu 1 minutę; wyjąć z patelni do stojaka z drutu i schłodzić 10 minut.