Muffinki marmoladowe

Muffinki marmoladowe
Jeśli masz około 35 minut do spędzenia w kuchni, muffinki z marmoladą mogą być super laktoowowegetariańskim przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest na 12 osób. Jedna porcja zawiera 216 kalorii , 4 g białka i 7 g tłuszczu . Za 23 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, oleju roślinnego, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewielu osobom naprawdę smakowało to śniadanie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 28% , co jest raczej słabym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak muffinki z marmoladą pomarańczową , suflet z marmoladą whisky sewilską i ciasto migdałowe z marmoladą pomarańczową .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. W drugiej misce ubij jajka, mleko, marmoladę i olej. Wmieszaj do suchych składników, aż masa będzie wilgotna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zimne Mleko Do PodaniaZimne Mleko Do Podania
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Napełnij natłuszczone lub wyłożone papierem foremki na muffiny do trzech czwartych ich wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Piecz w temperaturze 175°C przez 18–20 minut lub do momentu, aż patyczek w środku będzie suchy. Ostudź przez 5 minut, a następnie wyjmij z formy i połóż na kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
Opakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, ZmiękczonyOpakowania Każde) Ser Neufchatel PHILADELPHIA®, Zmiękczony
4
W małej misce ubij marmoladę i serek śmietankowy na puszystą masę. Dodaj cukier puder i wymieszaj, aż masa będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Rozsmarować na ostudzonych muffinkach. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn