Muffinki Marchewkowo-Owsiane

Muffinki Marchewkowo-Owsiane
Muffinki marchewkowo-owsiane wymagają około 35 minut od początku do końca. Ten poranny posiłek ma 176 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sodę oczyszczoną, sól, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Zdrowe muffiny marchewkowe jabłkowe {vel muffiny z ciasta marchewkowego}, Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, oraz batoniki owsiane blueberry bananan.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. smaruj dno tylko 12 regularnych filiżanek muffin ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małej misce, wymieszać składniki polewy; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W dużej misce wymieszać 1/2 szklanki owsa i mleka sojowego widelcem; odstawić 5 minut. Wymieszaj produkt jajeczny, brązowy cukier, olej, wanilię i marchew.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
SoymilkSoymilk
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodajemy mąki, rodzynki, sodę oczyszczoną, cynamon i sól; mieszamy do momentu zwilżenia suchych składników. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (3/4 pełne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
5
Posypać polewą na ciasto w każdej filiżance.
6
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast wyjąć z patelni do regału chłodzącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn