Muffinki Marchewkowo-Owsiane

Muffinki Marchewkowo-Owsiane
Muffinki marchewkowo-owsiane wymagają około 35 minut od początku do końca. Ten poranny posiłek ma 176 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sodę oczyszczoną, sól, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Zdrowe muffiny marchewkowe jabłkowe {vel muffiny z ciasta marchewkowego}, Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, oraz batoniki owsiane blueberry bananan.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. smaruj dno tylko 12 regularnych filiżanek muffin ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W małej misce, wymieszać składniki polewy; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W dużej misce wymieszać 1/2 szklanki owsa i mleka sojowego widelcem; odstawić 5 minut. Wymieszaj produkt jajeczny, brązowy cukier, olej, wanilię i marchew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
SoymilkSoymilk
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodajemy mąki, rodzynki, sodę oczyszczoną, cynamon i sól; mieszamy do momentu zwilżenia suchych składników. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (3/4 pełne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
5
Posypać polewą na ciasto w każdej filiżance.
6
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast wyjąć z patelni do regału chłodzącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn