Muffinki marchewkowo-owsiane wymagają około 35 minut od początku do końca. Ten poranny posiłek ma 176 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sodę oczyszczoną, sól, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 33%. Podobne przepisy to Zdrowe muffiny marchewkowe jabłkowe {vel muffiny z ciasta marchewkowego}, Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, oraz batoniki owsiane blueberry bananan.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. smaruj dno tylko 12 regularnych filiżanek muffin ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W małej misce, wymieszać składniki polewy; odstawić.
W dużej misce wymieszać 1/2 szklanki owsa i mleka sojowego widelcem; odstawić 5 minut. Wymieszaj produkt jajeczny, brązowy cukier, olej, wanilię i marchew.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk Duds
Soymilk
Cukierki Waflowe Necco
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala