Muffinki kukurydziane z szynką i cheddarem
Babeczki kukurydziane z szynką i cheddarem wymagają około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 23 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mieszankę muffinek kukurydzianych, dietz & watson NY state garlic cheddar, dietz & watson uncured całkowicie naturalną klasyczną szynkę obiadową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Muffiny Kukurydziane Cheddar, Cheddar Rozmaryn Kukurydza Muffiny, oraz Cukinia Cheddar Kukurydziane Muffinki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Płaszcz 12 filiżanki muffin patelni z sprayem do gotowania.
W dużej misce, przygotować ciasto muffin zgodnie z zaleceniami.
Złożyć w szynce, ser, i szczypiorek lub szalotki.
Łyżka ciasto do przygotowanych kubków, wypełniając każdy trzy czwarte pełne.
Piec babeczki, aż ich szczyty są lekko rumiane, o 20 protokół.
Niech ostygną na patelni na stojaku z drutu przez 3 minuty, a następnie odwróć je na stojaku i pozwól im całkowicie ostygnąć. Babeczki można zamrozić w plastikowej torbie do zamrażarki na okres do trzech miesięcy.