Muffinki Drożdżowe Imbirowe
Muffinki drożdżowe imbirowe to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 210 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka ciepłej wody, orzechy włoskie, skrócenie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Muffinki czekoladowe (drożdżowe) , naan bez drożdży, jak zrobić naan bez drożdży na kuchence, oraz Muffiny Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Dodać 1-1 / 2 szklanki mąki; ubić, aż będzie gładka. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce na 30 minut.
W innej misce, krem skrócenie i cukier.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Melasę ubić na gładką masę.
Dodać mieszaninę drożdży.
Połącz cynamon, sól,sodę oczyszczoną, imbir i pozostałą mąkę; stopniowo dodawaj do mieszaniny jaj. Wymieszać z orzechami.
Napełnij smarowane lub wyłożone papierem kubki muffinowe dwie trzecie pełne.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub aż wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.