Blackberry Muffins to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 240 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mleka, soda oczyszczona, pumpkin Pie spice, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Muffinki Owsiane Z Jeżyn, Muffinki Blackberry, oraz Muffinki Blackberry.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj 12 kubków muffin lub linia z papierowymi wkładkami do muffinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów Graham
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Mleko, jajko, masło i ekstrakt wanilii ubić razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Białe Bułki Obiadowe
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
W misce wymieszaj mąkę, owies, brązowy cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, przyprawę do ciasta z dyni i sól. Zrobić dobrze w środku i wlać mieszaninę jaj. Mieszać, aż tylko połączone. Delikatnie złożyć jeżyny. Ciasto podzielić równomiernie na muffinki i posypać cukrem turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek muffinki wyjdzie czysta, około 20 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.