Mu Shu Kurczak Sałata Okłady

Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Mu Shu Chicken sałata okłady może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Mieszanka liści sałaty bibb, czosnek, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób, Okłady Z Sałaty Z Kurczakiem, oraz Okłady Z Sałaty Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki (przez ocet ryżowy) w małej misce, mieszając trzepaczką.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj czosnek i imbir na patelni; smażyć 30 sekund.
Dodać mieszankę sosu sojowego i coleslaw; gotować 1 minutę, często mieszając.
Dodać kurczaka i 1/4 szklanki cebuli na patelnię; gotować 1 minutę lub aż colesław po prostu zaczyna więdnąć. Mieszaninę kurczaka podzielić równomiernie między liście sałaty; posypać równomiernie pozostałą 1/4 szklanki cebuli i nerkowca.