Mrożone Ciasto Z Kremem Ananasowym
Mrożone ciasto z kremem ananasowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 7G białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka żółtek, cukier, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Mrożony Ananas Daiquiri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Rozwałkuj ciasto na mące na 12-calowym okręgu.
Umieść skorupę w 9-calowy talerz Deep-dish pie; złóż krawędzie pod i zaciskane. Nakłuć dno i boki skorupy ciasta widelcem.
Piec, aż skorupa jest lekko rumiane, o 10 do 12 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
W małej misce zmiękcz żelatynę w zimnej wodzie; odstawić.
W górnej części podwójnego kotła połącz żółtka jaj i 1/3 szklanki cukru.
Dodaj nieobrobiony ananas i sok z cytryny. Gotować na wolnym ogniu wody, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, o 20 protokół.
Wyjąć z ognia; wymieszać zmiękczoną mieszaninę żelatyny i ostudzić przez 30 minut.
W średniej misce ubij śmietanę mikserem elektrycznym, aż się spieni. Mikser działa, stopniowo dodawać Pozostałe 1/3 szklanki cukru, 1 łyżka stołowa na raz. Ubijaj, aż uformują się miękkie szczyty, a następnie złóż je do schłodzonej mieszanki ananasowej. Łyżka kremu ananasowego do upieczonej skorupy ciasta i zamrażać, aż zestaw, około 4 do 6 godzin.