Bakłażan w sosie pomidorowym

Bakłażan w sosie pomidorowym
Potrzebujesz SOS bezglutenowy i pierwotny? Bakłażan w sosie pomidorowym może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis daje 8 porcji z 60 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś masło, sól i pieprz, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Bakłażan i sos pomidorowy, Bakłażan i sos pomidorowy, oraz Bakłażan I Sos Pomidorowy.

Instrukcje

1
Pokrój bakłażana wzdłuż na 1/2 cala. grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
2
Umieść na patelni brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
3
Posmaruj masłem; posyp solą i pieprzem. Broil 4 w. od ognia przez 3-4 minuty z każdej strony lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
4
W międzyczasie podgrzej sos pomidorowy i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Sos PomidorowySos Pomidorowy
5
Skrop bakłażanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
6
W razie potrzeby posyp serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn