Mrożona surówka Coleslaw
Mrożona surówka Coleslaw może być właśnie tym bezglutenowym, bezmlecznym, laktoowowegetariańskim i wegańskim przepisem, którego szukasz. Ta przystawka ma 86 kalorii , 1 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Za 29 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 16 osób. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest idealny na Czwartego Lipca . Jest dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką cebulę, ocet jabłkowy, sól i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 15 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 48% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Dżem z czerwonych jagód o smaku róży Baie i pomarańczy, BEZ GOTOWANIA , Łatwe do zamrożenia lody z 3 składników i Surówka z kapusty w stylu indyjskim .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj kapustę, marchewkę, zieloną paprykę i cebulę.
Dodaj cukier; wymieszaj, aby pokryć. W rondlu wymieszaj ocet, olej, sól, musztardę i nasiona selera. Doprowadź do wrzenia.
Polać mieszankę z kapustą i wymieszać.
Przykryj i schłódź przez co najmniej 2 godziny przed podaniem. Surówkę można zamrozić do 3 miesięcy; wyjmij z zamrażarki 2 godziny przed podaniem.