Mrożona Kawa Meksykańska
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj mrożonej meksykańskiej kawy. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 22 grosze za porcję. Ten napój ma 122 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz granulki kawy rozpuszczalnej, zmielony cynamon, lód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Mrożona Kawa Meksykańska, Coconut Iced Coffee ... with Mini Chocolate Glazed Coffee pączki, oraz Kawa Mrożona.
Instrukcje
W blenderze umieścić wszystkie składniki oprócz lodu, bitej śmietany i laski cynamonu. Przykryć; zmiksować na dużej prędkości aż do wymieszania.
Dodaj lód; przykryj i zmiksuj, aż będzie sypki. Górne pojedyncze porcje z bitą śmietaną i laską cynamonu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.