Mrowiec Cytrynowo-Imbirowy

Mrowiec Cytrynowo-Imbirowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Mrowca cytrynowo-imbirowego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 6 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. mieszanka ginger ale, sok z cytryny, cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Meyer cytrynowy placek bezowy z imbirem cytrynowy placek Ciasteczkowy, Lód cytrynowo-imbirowy w kubeczkach cytrynowych, oraz Herbata Cytrynowo-Imbirowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 1-ćwiartkowym gotować cukier i wodę na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
3
Wymieszać z sokiem z cytryny. Przechowywać mieszaninę w szczelnie przykrytym niemetalowym pojemniku lub słoiku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
4
Do każdej porcji, w wysokiej szklance, wymieszać 1/2 szklanki schłodzonej mieszanki i 1/2 szklanki piwa imbirowego. W razie potrzeby dodaj lód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ginger AleGinger Ale
LódLód

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn