Mrożone Batoniki Boston Cream Pie
Ten przepis służy 8. Jeśli 66 centów za porcję spada twój budżet, mrożone batony Boston Cream Pie mogą być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz aksamitny jogurt, jogurt z ciasta bostońskiego, odparowane odtłuszczone mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Mrożone Batoniki Do Lodów Bananan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 8x4-calowy bochenek patelni z folią, pozostawiając krawędzie wiszące na bokach patelni. Wyparowane mleko podziel równomiernie między 2 małe miseczki. Wymieszać Boston cream Pie jogurt do jednej miski; mieszać Red velvet jogurt do pozostałej miski. Przykryć i schłodzić mieszankę jogurtu czerwonego aksamitu.
Rozprowadzić mieszankę Boston cream pie do wyłożonej patelni.
Posypać pokruszonymi chipsami. Zamrozić 2 godziny. Łyżką i rozprowadzić mieszankę jogurtu z czerwonego aksamitu na wierzchu. Zamrozić co najmniej 2 godziny do uzyskania jędrności.
Po przygotowaniu do podania, zanurzyć dolną połowę patelni w gorącej wodzie około 1 minuty, aby poluzować mieszaninę jogurtu. Użyj plastikowej folii, aby podnieść mrożony jogurt z patelni. Ściągnij folię i zdejmij.
Odstawić 5 do 10 minut, aby lekko zmiękczyć.
Pokroić w osiem plastrów o grubości 1 cala.