Mostek Wołowy Z Grilla
Grillowany mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 2,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Jeśli masz heinz bbq sos texas bold & spicy, mostek wołowy, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mostek Wołowy Z Grilla, Mostek Wołowy Z Grilla, oraz Mostek Wołowy Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Pierwsze 4 składniki wymieszać na dużej patelni.
Dodać mięso do patelni; top z 1/2 szklanki sosu barbecue. Przykryć folią; przebić folię w kilku miejscach ostrym nożem lub widelcem do odpowietrzenia.
Piec 3 godziny lub aż mięso jest zrobione (160F).
Odstawić, przykryty, 10 min. przed krojeniem.
Odcedź cebulę, czosnek i jalapeo z patelni; umieść na dużej patelni.
Dodać 1/2 szklanki pozostałego sosu barbecue; gotować 3 do 4 min. albo aż sos się podgrzeje.
Podawać mięso polane mieszanką cebuli.
Podawać z pozostałym sosem barbecue.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Bunnell Family Cellar Mountain Syrah. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 47 dolarów za butelkę.
![Bunnell Family Cellar Mountain Syrah]()
Bunnell Family Cellar Mountain Syrah
Jedna z najmniejszych Ava, Czerwona Góra jest ograniczona do jednego pięknego wzgórza, w centrum regionu produkującego wino w stanie Waszyngton. Terroir i klimat w ekskluzywnym obszarze uprawy łączą się, tworząc owoce o intensywnym smaku. Miękkie, aksamitne wejście, jasne czarne owoce zrównoważone przez ciemne niesłodzone kakao, wszystkie łączą się, aby stworzyć złożoność i głębię charakteru odpowiednią do przedłużonego starzenia.